Join the Stage. Zo heet de ontwikkeling van het nieuwe VDMA-terrein. Het is dan ook een oproep, want deze plek maken we graag samen met jou. Het wordt een plek die inspireert en verbindt. Hier vind je in de ruis van de stad de rust voor bezinning. Een spannende locatie met stevige wortels in de geschiedenis, en een vruchtbare bodem voor de toekomst. Tussen dorp en stad, mens en natuur, street en chique - iedereen is uitgenodigd.

IEDEREEN
IS
WELKOM
WONEN
Eindhoven is enorm in trek als woonstad. Met 25% aanbod sociale huur, 45% van de appartementen in de middeldure sector en shortstay-appartementen, zorgt VDMA ervoor dat iedereen een kans maakt om in de binnenstad te wonen. Op wandelafstand van Eindhoven Centraal!
WERKEN
Honderdveertig jaar geleden werd er al gewerkt in de Luciferfabriek. Binnenkort kun je hier werken in een van de zeer moderne, nieuwe kantoorgebouwen of ervaar co-working in de oude Garage. Strek na het werk je benen op het dak van de Zusterflat, haal een frisse neus in het bos, en schuif aan op het terras.
INSPIREREN
In het kloppend hart van het plan, onder de stalen spanten van de Garage, komt het podium: The Stage. Met een programma voor en door de stad, in een omgeving die alle zintuigen prikkelt. Tussen de spectaculaire hoogbouw en de bomen van het bos, met zicht op de sterren. Waar anders?
blijf op de hoogte
Voor het laatste nieuws en updates
schrijf je in voor de nieuwsbrief.