Prominente plek
Prominente plek

Het VDMA-terrein is gelegen aan de Vestdijk, tegenover de ingang van winkelcentrum De Heuvel en op steenworp afstand van het trein- en busstation Eindhoven Centraal. Op deze sleutelpositie in de binnenstad, is VDMA de schakel tussen het stationsgebied en de aangrenzende woonwijken. Dwars door het VDMA-terrein lopen meerdere paden die zorgen voor stedelijke doorwaadbaarheid. Voetgangers en fietsers kunnen de locatie hierdoor maximaal ervaren, terwijl er tegelijkertijd nieuwe routes in het stadscentrum ontstaan.

Brainport
Brainport

Eindhoven is het epicentrum van de Brainportregio. Een innovatief ecosysteem in Zuidoost-Brabant, waar knappe koppen samen de toekomst vormgeven. Samenwerking is de sleutel tot succes, en ligt aan de basis van de sterke hightech maakindustrie en bijzondere designsector die Brainport Eindhoven kenmerkt. VDMA vormt een centrale plek waar gevestigde Brainportbedrijven, startups, creatieve bedrijven, bewoners en publiek elkaar vinden. Een plek waar kruisbestuiving ontstaat en radicale innovatie mogelijk is.

Het nieuwe VDMA
Het nieuwe VDMA

VDMA is een unieke bestemming. Met een programma van ruim 95.000 m2 kan een brede groep mensen hier wonen, werken en samenleven. Het terrein biedt een podium voor radicale innovatie, een nieuwe manier van werken, wonen en inspireren.

Het bruist er van het leven. Functies grenzend aan de publieke ruimte zijn een mix van wonen, werken en inspireren. Met ca. 715 woningen, kantoren, horeca, winkels en een Stadsbos vertaalt VDMA de groeiambitie van de stad Eindhoven.

tijdlijn
tijdlijn

Start bouw fase 1

4e kwartaal 2024

start verkoop woningen

4e kwartaal 2024

blijf op de hoogte
Voor het laatste nieuws en updates
schrijf je in voor de nieuwsbrief.